Web Design in Timisoara

CREAREA SITE-URILOR DE PREZENTARE

Oferim solutii web de ultima generatie, respectiv pagini web usor de administrat cu o perspectiva buna in promovare SEO, cu aspect deosebit, care se adapteaza dupa tableta, pc sau mobil.

Design Publicitar

DESIGN GRAFIC

Facem design pentru afise, pliante, flyere, bannere, autocolante sau casete luminoase. Putem concepe si design-uri pentru produse sau pentru utilaje tehnice cum ar fi plotarea sau decuparea mecanica.

Fotografie si Scurtmetraje

FOTO-VIDEO

Stim ca imaginea intotdeauna conteaza si ne ajuta sa ne definim, de aceea pentru o expunere completa a serviciilor sau produselor dvs,punem la dispozitie serviciu foto-video profesional.

Productie Publicitara

PRINT IN TIMISOARA

Oferim solutii complete de printare pentru: bannere de dimensiuni mari, mesh-uri, autocolante, rollup-uri, carti de vizita, litere volumetrice, flyere, afise si alte materiale.

Consultanta WEB

Consultanta web

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie una de succes, va stam la dispozitie prin serviciul de consultanta. Echipa noastra specializata va ofera cele mai relevante raspunsuri pentru rezultatele de care aveti nevoie.

PROMOVARE

PROMOVARE SI SEO

Serviciile de promovare si SEO le oferim exclusiv clientilor care realizeaza proiecte web cu echipa nostra. Externalizat putem oferii servicii de promovare si SEO in contract de mentenanta *(minim 16 ore/ luna)

DESIGN WEB

BANERE WEB, FACEBOOK COVER

Pentru campanii online putem realiza banere atat animate cat si statice. Pretul si detaliile le gasiti in meniu la categoria preturi.

CARTI DE VIZITA

PRINTARE SI LAMINARE

Realizam carti de vizita plasticate si neplasticate, pe carton sau pe tablita de aluminiu.

APLICATII MULTIMEDIA

PREZENTARE PE CD/DVD/USB STICK

Facem proiecte multimedia prin care va puteti prezenta proiectul dumneavoastra pe un suport CD / DVD / Card / USB Stick.